Eveniment

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Mariana Paraschiv, director general al Global Medical Solutions, despre debutul pe Bursă: Vom vinde până la 40% din companie şi vom repartiza cel puţin 50% din profitul anual sub formă de dividende. Pentru 2021, GMS se aşteaptă la afaceri de 32 mil. lei, plus 30% faţă de 2020

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Global Medical Solutions, compa­nie care activează în domeniul impor­tului şi vânzării de echi­pamente medicale, integrării de soluţii tehnice şi financiare, va efectua un plasament privat de acţiuni în cadrul căruia va vinde un pachet minoritar semni­ficativ, de până la 40%, a spus Mariana Paraschiv, direc­tor general şi acţionar majoritar (80%), în timpul celei mai re­cente ediţii a ZF Deschiderea de Astăzi.

„Vom vinde până la 40% din companie şi aşteptăm cu interes să vedem care va fi rezul­tatul. Nu vrem să pier­dem controlul socie­tăţii deoarece avem expertiza de a o conduce în continuare, însă ne dorim în acelaşi timp noto­rietatea adusă de listarea la Bursă şi o credibilitate în relaţiile cu furnizorii şi clienţii“, spune antre­pre­noarea.

Ea adaugă că „din profitul realizat anual, cel puţin 50% se va repartiza ca dividende acţionarilor.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.