Eveniment

Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a încep astăzi Simularea la Bac cu proba la Limba Română. Notele obţinute la simulare Bacalaureat 2016 nu vor fi trecute în catalog, ci vor fi evaluate individual la clasă

Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a încep astăzi...

Autor: Ştefan Stan

07.03.2016, 10:41 973

Elevii de clasa a XI-a şi a XII-a încep astăzi Simularea la Bac cu proba la Limba şi Literatura Română. Notele obţinute la simulare Bacalaureat 2016 nu vor fi trecute în catalog, ci vor fi evaluate individual la clasă, pentru o mai bună pregătire a elevilor la examenul de Bacalaureat din vară.

Anul trecut elevii au avut printre subiectele de simulare pentru  proba la Limba şi Literatura Română "Jocurile Dianei" de Anton Holban, la profil uman clasa a XII-a şi Ioan Slavici la clasa a XI-a. La profilul real al simulare bac elevii au primit un text la prima vedere din Caragiale. 

 
Vă prezentăm subiectele la română pentru profilul real şi uman la simulare BAC 2016, precum şi modele publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei,Edu.ro.
 
 
Simulare Bac 2016. Calendar:
 
7 martie 2016 – Simularea probei scrise de Limba şi literatura română
 
8 martie 2016 – Simularea probei scrise de Limba şi literatura maternă
 
9 martie 2016 – Simularea probei obligatorie a profilului (matematică/istorie)
 
10 martie 2016 – Simularea probei la alegere a profilului şi specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a)
 
18 martie 2016 – Afişarea rezultatelor
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO