Eveniment

Ecaterina Andronescu şi Viorica Dăncilă, propunerile din şedinţa CEx.O variantă a fost şi Petre Daea

Ecaterina Andronescu şi Viorica Dăncilă, propunerile...

Autor: Departamentul Politic

16.01.2018, 13:56 438

Dumitrul Buzatu, liderul PSD Vaslui, a declarat marţi, după şedinţa CEx, că social democraţii au votat cu majoritate de voturi propunerea în persoana Viorică Dăncilă, pentru funcţia de premier, după ce Ecaterina Andronescu a refuzat propunerea. Şi Petre Daea a fost o variantă discutată.

"Nu am propus-o eu. Ecaterina Andronescu a refuzat exprimându-şi şi susţinerea pentru doamna Dăncilă. (...) Ne pregătim de o guvernare mai lungă. După felul în care s-au exprimat colegii se poate observa un sprijin unanim pentru premierul desemnat azi", a declarat Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui.

În şedinţa CEx de marţi a fost pusă în discuţie şi numirea lui Petre Daea, însă cel care a făcut propunerea a retras-o ulterior.

Olguţa Vasilescu a spus că Dăncilă este apropiată de partid şi are toată susţinerea."Mă bucur că e vorba de o femeie, e liderul grupului parlamentarilor europeni PSD, o persoană care are tot sprijinul PSD. Eu am lucrat extraordinar de bine cu ea", a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO