Eveniment

După protestele masive care i-au forţat demisia din guvern, fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache a fost ales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

După protestele masive care i-au forţat demisia din...

Autor: Cătălina Mănoiu

04.04.2017, 13:35 797

Deputatul PSD Florin a fost votat în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor cu 211 voturi "pentru" şi 77 "împotrivă".

Funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor a fost ocupată de deputatul PSD Rovana Plumb, după ce Florin Iordache şi-a dat demisia din Biroul Permanent pentru a prelua portofoliul Ministerului Justiţiei.

Florin Iordache şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Justiţiei, în data de 9 februarie, în contextul protestelor generate de adoptarea OUG 13 privind Codul Penal şi Codul de procedură penală.

Funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor a devenit din nou vacantă după ce Rovana Plumb a fost numită la conducerea Ministerului Fondurilor Europene, în acest context PSD a decis să îl susţină încă o dată pe Florin Iordache pentru acest post.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO