Eveniment

După ce a suferit un infarct, fostul premier Mihai Tudose anunţă că se simte mai bine: Am suferit un mic incident, dar totul a trecut cu bine

După ce a suferit un infarct, fostul premier Mihai...

Autor: Firuta Flutur, Mediafax

26.03.2019, 19:06 207

Fostul premier Mihai Tudose a postat, marţi seară, un mesaj pe Facebook, după internarea în spital, precizând că a suferit un mic incident, dar că totul a trecut cu bine şi că în două zile revine "înapoi la treabă". 

"Sunt bine! 😊 Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului şi promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulţumesc întregii echipe medicale şi tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulţime de lucruri bune de făcut!", a scris, pe Facebook, Mihai Tudose.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat marţi seară că fostul premier Mihai Tudose este ”în acest moment stabil”, după ce i-au fost montat două stenturi în urma infarctului extins suferit în cursul zilei.

”Din fericire, în acest moment Mihai Tudose este stabil. A fost supus unei proceduri intervenţionale specifice, adică i s-au montat două stenturi, el suferind un infarct extins. Da, pot să spun că viaţa lui a fost pusă în periocol, pentru că orice pacient cu infarct are viaţa pusă în pericol”, a declarat la Antena 3 Sorina Pintea.

Ministrul a mai spus că fostul premier este în salon şi va rămâne în spital sub supravegherea medicilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO