Eveniment

După ce a semnat cu Nike, Halep mai poate da o "lovitură" importantă. Propunerea senzaţională primită de Simona: startul negocierilor se dă săptămâna viitoare

După ce a semnat cu Nike, Halep mai poate da o...

Autor: Pro Sport

19.02.2018, 09:06 1399

Simona Halep se va întoarce pe primul loc al ierarhiei mondiale, dar veştile bune nu se opresc aici. Chiar dacă a spus "pas" turneului din acest an de la Dubai din cauza accidentării la piciorul drept, viitorul lider WTA a primit o propunere foarte, foarte interesantă din partea organizatorilor competiţiei din Emiratele Arabe Unite.

Directorul turneului de la Dubai, Salah Tahlak, a vorbit despre posibilitatea ca Simona să devină ambasadorul competiţiei din categoria Premier 5, dezvăluind că tema a ajuns, deja, pe masa organizatorilor competiţiei, iar negocierile se vor purta săptămâna viitoare, când, deşi nu va juca, Simona va merge la Dubai, unde va petrece câteva zile.

Cea mai bună performanţă a Simonei în Emiratele Arabe Unite a fost câştigarea titlului, în 2015, după o finală cu Karolina Pliskova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO