Eveniment

Dragoş Anastasiu, fondatorul Eurolines, deschide un restaurant cu specific mediteranean în cadrul resortului Green Village din Sfântu Gheorghe

Dragoş Anastasiu, fondatorul Eurolines, deschide un...

Autor: Miruna Diaconu

17.06.2021, 13:04 994

​Omul de afaceri Dragoş Anastasiu, fondatorul Eurolines, deschide un nou restaurant cu specific mediteranean în cadrul resortului Green Village din Delta Dunării. Restaurantul Laguna Brasserie se va adresa atât oaspeţilor resortului, cât şi care sunt cazaţi în alte unităţi de cazare.

“Planul nostru prevedea deschiderea braseriei încă de anul trecut dar, din cauza pandemiei, am amânat momentul. Până acum, am folosit acest spaţiu doar pentru bar, cu 12 locuri. Am decis să extindem zona pentru a da posibilitatea servirii a două meniuri - românesc şi internaţional - în două locuri diferite din cadrul resortului. Suntem convinşi că va fi o experienţă gastronomică foarte plăcută”,  declară Dragoş Anastasiu.

Restaurantul va avea o capacitate de 60 de locuri şi se alătură restaurantului principal al resortului, unde pot lua masa simultan 240 de persoane.

“Pe lângă produsele autohtone şi tradiţionale, aducem în Deltă şi un altfel de meniu, de peste mări şi ţări. Ne concentrăm pe trei aspecte: calitatea produsului oferit, aspectul vizual, respectiv aşezarea în farfurie, şi experienţa gustului”, spune Chef Daniel Zinke, chef bucătarul noului restaurant.

Anunţul de relaxare a măsurilor de restricţie a dus a creşterea explozivă a rezervărilor de sejururi la Green Village 4* Resort, Delta Dunării fiind o destinaţie foarte solicitată atât de familii cu copii, cât şi de cupluri ori de corporatiştii care încă lucrează de la distanţă.

Resortul Green Village 4* din localitatea Sfântu Gheorghe Delta Dunării are o capacitate de 180 de locuri în 90 de camere duble, apartamente cu 2 şi 3 dormitoare şi penthouse-uri cu vedere la lacurile şi canalele Dunării. Cu o suprafaţă de 30.000 mp, Green Village 4* Resort este dispus într-un sistem pavilionar, care asigură distanţarea. Resortul este împărţit în 3 zone de cazare, amplasate la distanţă mare una faţă de celelalte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO