Eveniment

Dragnea, în ultimul cuvânt din dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu: Nu am comis niciuna dintre fapte. Muncesc în folosul comunităţii de 20 de ani

Dragnea, în ultimul cuvânt din dosarul în care este...

Autor: Mihaela Gidei

15.05.2018, 15:36 197

"Susţin cu toată tăria nevinovăţia mea. Nu am comis niciuna din fapte. (..) Muncesc în folosul comunităţii de 20 de ani. Solicit achitarea", le-a spus Liviu Dragnea judecătorilor.

Un al inculpat, Şefu Olguţa, le-a spus judecătorilor plângând că este de acord cu munca în folosul comunităţii.

"Nu ştiu de ce am ajuns aici. Nu am nicio legătură cu ce s-a întâmplat. Sunt de acord cu munca în folosul comunităţii. Procurorul m-a întrebat ce aş face în locul lor, dacă aş trimite rechizitoriul. Am spus că nu, pentru că sunt nevinovată", a susţinut aceasta.

"Acest proces este un proces forţat, nemeritat, care a distrus întreaga mea viaţa. Profesional, familial. Dacă as fi ştiut o clipă că Adriana Botorogeanu nu venea la serviciu vă asigur că aş fi făcut orice.(..)Am două mari realizări in protecţia copilului: unul la Londra şi unul Amsterdam. Astea sunt realizările, nu procesul. Vă spun pe onoarea mea că procesul mi-a distrus viaţa. Vă rog să îmi iertaţi aceste patimi pentru că sunt un om sensibil. În Protecţia Copilului nu poate să lucreze oricine dacă nu are inimă. E jenant să nu îţi mai dai bonjour cu colegii cu care ai mâncat salată de roşii. Sunt de acord să prestez munca deşi, aşa cum a spus Liviu Dragnea, la DGASPC am prestat muncă în folosul comunităţii", a spus Rodica Miloş.

Judecătorii vor anunţa prima sentinţă pe 29 mai. Procurorii au cerut închisoare cu executare pentru toţi inculpaţii din dosar. În cazul Bombonicăi Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, DNA şi-a retras acuzaţiile pentru că aceasta a achitat prejudiciul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO