Eveniment

Dragnea îi ţine în suspans pe americani cu legea offshore

Dragnea îi ţine în suspans pe americani cu legea offshore

Autor: Iulian Anghel

26.09.2018, 00:03 725

Adoptarea de către Camera Deputaţilor a legii offshore a fost amânată marţi, la cererea lui Liviu Dragnea, preşedintele acestui for. 

„Am vorbit puţin mai înainte cu domnul preşedinte al Camerei Deputaţilor, domnul Liviu Dragnea, şi pentru că avantajul României obţinut în cursul lunii iulie în urma formei finale aprobate de Camera Deputaţilor pe legea offshore, trebuie menţinut, legea nu va fi supusă analizei comisiilor reunite astăzi (ieri – n.red.), urmând să cântărim foarte bine toate implicaţiile şi influenţele asupra bugetului de stat şi avantajele pe care trebuie să le conserve statul român. Ca atare, astăzi vom colecta amendamentele care au început să vină de la o parte din parlamentari şi vom avea la dispoziţie o săptămână pentru o analiză foarte atentă, cu un singur obiectiv: menţinerea avantajului dobândit deja de către România”, a anunţat Iulian Iancu, preşedintele Comisiei de industrii a Camerei, citat de Mediafax. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO