Eveniment

Dragnea iese din închisoare. Aviz favorabil pentru eliberarea condiţionată a lui Liviu Dragnea

Dragnea iese din închisoare. Aviz favorabil pentru...

Autor: Mediafax

21.04.2021, 12:59 2883

A fost emis un aviz favorabil de eliberare condiţionată pentru fostul lider PSD, Liviu Dragnea, din partea Comisiei Penitenciarului Rahova, a declarat, mercuri, avocatului Flavia Todosiu.

Flavia Todosiu, avocatul lui Liviu Dragnea şi pro decanul Baroului Bucureşti, a confirmat, pentru Aleph News, avizul favorabil de liberare condiţionată primit de Liviu Dragnea din partea Comisiei Penitenciarului Rahova.

„Dânsul a îndeplinit fracţia pe care o prevede legea, de două treimi executate din mandatul de executare pe care l-a primit. În aceste două treimi au fost incluse şi, respectiv, scăzute, zilele de câştig prin muncă. Astfel, dânsul a intrat în această comisie şi s-a dat acest aviz favorabil, ceea ce înseamnă că îndeplineşte absolut toate condiţiile de legalitate pentru a i se admite această cerere”, a spus avocatul lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO