Eveniment

Dragnea, despre pragul la abuz: Nu vreau să-i cer lui Toader să ia de-a gata analiza de la OUG 13

Dragnea, despre pragul la abuz: Nu vreau să-i cer lui...

Autor: Liviu Dadacus

09.06.2017, 15:03 98

„S-a făcut atunci o analiză, dar acum este un nou ministru şi eu nu vreau să-i cer noului ministru să ia de-a gata analiza precedentă. Poate nu ajunge la aceeaşi concluzie”, a spus Dragnea.

Întrebat cât ar trebui să fie pragul valoric, liderul PSD a răspuns: „Trebuie făcută o analiză serioasă. Trebuie văzut ce se întâmplă în alte ţări, dacă există această infracţiune şi dacă există prag şi, dacă există, cum s-a calculat. Dacă nu există trebuie, să se uite în practica judiciară românească, în alte prevederi legale”.

El a mai spus că nu este o idee bună ca pragul pentru abuzul în serviciu să fie stabilit prin Ordonanţă, arătând că ar trebui făcută o dezbatere mult mai serioasă despre cât de mare să fie acest prag valoric.

„Nu cred că este o idee bună. O ordonanţă nu cred că este o idee bună pentru că ar trebui făcută o dezbatere mult mai serioasă despre cât de mare să fie acest prag care în mod exagerat după părerea mea a devenit cuiul lui Pepelea în România acum câteva luni de zile”, a spus Dragnea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO