Eveniment

Două dintre cele mai aşteptate festivaluri din România se amână: Untold şi Neversea vor avea loc în 2021

Două dintre cele mai aşteptate festivaluri din România...

Autor: Vasile Magradean

02.06.2020, 11:03 183

Organizatorii Untold şi Neversea, programate la Cluj, respectiv Constanţa, anunţă că îşi asumă amânarea celor două festivaluri pentru anul 2021. Asupra industriei de evenimente planează incertitudinea, iar, potrivit organizatorilor, evenimentele cu peste 1000 de oameni pot fi amânate până în august.

Decizia a fost luată în contextul incertitudinii care planează asupra industriei de evenimente, a continuării condiţiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună, dar şi a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlament un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020.

„În contextul incertitudinii care planează asupra industriei de evenimente, a continuării condiţiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună dar şi a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlamentul României un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020, considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care aşteptau festivalurile din această vară”, au spus organizatorii.

„Considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care aşteptau festivalurile din această vară. Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea şi siguranţa tuturor românilor, luăm decizia de a amâna Untold şi Neversea din acest an, pentru anul 2021”, au subliniat organizatorii celor două festivaluri.

Fanii care au cumpărat abonamente şi bilete pentru ediţiile din acest an au posibilitatea de a le transforma în abonamente şi bilete Anytime, care garantează accesul la una dintre următoarele trei ediţii.

Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediţia din 2021 vor putea opta pentru refund în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2021.

Untold trebuia să aibă loc în perioada 31 iulie – 2 august 2020 la Cluj-Napoca, iar Neversea la Constanţa în perioada 2 – 6 iulie 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO