Eveniment

Donald Trump a transmis un mesaj din spital: „Am venit la Walter Reed pentru că nu mă simţeam atât de bine, dar acum mă simt mult mai bine şi cred că mă voi întoarce în curând pentru a continua campania electorală. Multumesc liderilor lumii pentru condoleanţele transmise

Donald Trump a transmis un mesaj din spital: „Am venit...

Autor: Andreea Tobias

04.10.2020, 09:10 304

Preşedintele Donald Trump a transmis un mesaj video din spital, spunând că se simte mult mai bine şi crede că se va întoarce curând pentru a continua campania electorală. ”Suntem prudent optimişti, nu este încă în afara pericolului”, a anunţat medicul de la Casa Albă, Sean Conley.

„Am venit la Walter Reed pentru că nu mă simţeam atât de bine, dar acum mă simt mult mai bine şi cred că mă voi întoarce în curând pentru a continua campania electorală. Adevăratul test va fi în următoarele zile”, aşa a încercat Donald Trump să îi liniştească pe americani, după ştirile conflictuale asupra sănătăţii sale.

"Lupt nu doar pentru mine, ci pentru toată lumea, pentru a învinge această pandemie de coronavirus. Apreciez foarte mult susţinerea primită, atât din partea americanilor, cât şi din partea liderilor lumii. Le mulţumesc pentru condoleanţele trimise”. 

Videoclipul filmat în spitalul militar Walter Reed a fost postat pe Twitter.

În videoclipul de 4 minute, preşedintele arată puţin încercat de experienţă: „Lucrăm din greu pentru ca eu să mă întorc”.

La scurt timp, însă, a venit o actualizare de la medicul de la Casa Albă, Sean Conley: „Suntem prudent optimişti, dar el nu este încă în afara pericolului”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO