Eveniment

Doi foşti directori de la tipografia Coresi, cercetaţi că nu au virat CAS-ul, CASS-ul şi impozitul pe venit al angajaţilor către ANAF

Autor: Mediafax

06.02.2013, 00:00 424

Doi foşti directori ai tipografiei "Coresi" sunt cercetaţi penal de poliţiştii bucureşteni pentru evaziune fiscală, fiind acuzaţi că, în perioada în care au ocupat funcţiile de conducere, ar fi prejudiciat statul cu un milion de lei, informează surse din Poliţia Capitalei.

Potrivit surselor citate, în perioada 2009-2011, directorul general al firmei "Coresi" Laura Maria Albani şi directorul economic Gabriela Alina Nistor ar fi reţinut şi nu ar fi vărsat la bugetul de stat taxe şi impozite în valoare de aproximativ un milion de lei.

Cele două femei nu ar fi plătit contribuţiile pentru asigurările sociale, de şomaj şi de sănătate ale angajaţilor, precum şi impozitul pe venit al acestora.

Anchetatorii susţin că, deşi societate a avut rulaj mare în perioada 2009-2011, Laura Maria Albani şi Gabriela Alina Nistor au virat banii către ale direcţii din cadrul societăţii. Cele două femei sunt cercetate, în stare de libertate, pentru evaziune fiscală, de către ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Poliţiei Sectorului 1.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO