Eveniment

DNA face verificări pentru posibile fapte de corupţie în cazul UEFA - Mircea Sandu

DNA face verificări pentru posibile fapte de corupţie în cazul UEFA - Mircea Sandu
29.10.2010, 15:35 23

Procurorii anticorupţie s-au sesizat din oficiu şi fac"verificări" în legătură cu posibile fapte de corupţie în urmacărora "anumiţi membri ai Comitetului Executiv al UEFA" ar fifavorizat două ţări în detrimentul alteia în contextul acordăriidreptului de a organiza CE de fotbal din 2012, informeazăProsport.

Într-un comunicat de vineri, Direcţia Naţională Anticorupţie(DNA) anunţă că procurorii "s-au sesizat din oficiu" în acest caz,după ce în presa internaţională au apărut informaţii preluate apoişi mass-media românească.

"Procurorii anticorupţie s-au sesizat din oficiu şi efectueazăverificări privind presupuse fapte de corupţie în urma căroraanumiţi membri ai Comitetului executiv al UEFA ar fi favorizat, laorganizarea Campionatului european de fotbal din anul 2012, douăţări în detrimentul altei ţări", se arată în comunicatul de vinerial DNA. Citiţi mai multe pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO