Eveniment

DNA a reţinut 45 de persoane în cazul de corupţie de la vămile Stamora Moraviţa şi Naidăş

DNA a reţinut 45 de persoane în cazul de corupţie de la vămile Stamora Moraviţa şi Naidăş

Autor: Mediafax

09.02.2011, 09:34 50

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au reţinutpână miercuri 45 de persoane de la punctele de vamă StamoraMoraviţa şi Naidăş, acestea fiind acuzate de corupţie, au informat,miercuri, surse oficiale citate de Mediafax.

Curtea de Apel Bucureşti urmează să judece cererile procuroriloranticorupţie de arestare a suspecţilor de fapte de corupţie.

Cincisprezece vameşi şi poliţişti de frontieră din Timiş şiCaraş-Severin au fost lăsaţi să plece de la DNA, marţi noapte, dupăce au fost audiaţi de procurori, care au dispus în cazul lorinterdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu sau ţara.

La Curtea de Apel Bucureşti s-a dispus formarea a opt completede judecată, care să ia în discuţie propunerile de arestarepreventivă, potrivit unor surse judiciare.

Aproximativ 140 de vameşi şi poliţişti de frontieră din Timiş şiCaraş-Severin au fost audiaţi la DNA, fiind suspectaţi de luare demită şi înlesnire a traficului cu ţigări din Serbia, au declaratsurse judiciare.

Vameşii şi poliţiştii de frontieră au fost ridicaţi deanchetatori în urma descinderilor care au avut loc marţi dimineaţă,la vămile Stamora Moraviţa şi Naidăş şi la locuinţe ale angajaţilorde la frontieră. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO