Eveniment

Directorul DSVSA Galaţi, acuzat de luare de mită, a fost arestat

Autor: Mediafax

24.06.2011, 11:16 482

Directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru SiguranţaAlimentelor (DSVSA) Galaţi, Viorel Gheorghiţă, reţinut deprocurorii DNA pentru luare de mită, dare de mită, şantaj şi abuzîn serviciu contra intereselor publice, a fost arestat pentru 29 dezile de către magistraţii Tribunalului Galaţi.

Directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru SiguranţaAlimentelor (DSVSA) Galaţi, Viorel Gheorghiţă, a primit mandat dearestare preventivă pentru 29 de zile.

Viorel Gheorghiţă, director executiv al Direcţiei SanitarVeterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi (DSVSA), a fostreţinut, miercuri, de procurorii DNA, pentru dare de mită, luare demită, şantaj, abuz în serviciu contra intereselor publice, în formăcontinuată, şi instigare la infracţiunea de abuz în serviciu contraintereselor publice.

Alături de acesta a fost reţinut şi reprezentantul legal alsocietăţii Top Meat Food Galaţi, Neculai Dumitru, care este acuzatde dare de mită, complicitate la infracţiunea de abuz în serviciucontra intereselor publice, în formă continuată şi falsificare dealimente sau alte produse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO