Eveniment

Dinu Bumbăcea, PwC România: „Liderii de business din Europa Centrală şi de Est sunt foarte încrezători în şansele de revenire economică în 2021 şi optimismul lor se reflectă în felul în care evaluează perspectivele propriilor companii“

Dinu Bumbăcea, PwC România

Dinu Bumbăcea, PwC România

Autor: Răzvan Botea

27.04.2021, 00:05 153

Directorii generali din România şi din regiune au un apetit de risc mai scăzut decât liderii de business din Vest. Toţi prognozează însă o creştere a afacerilor.

Liderii de business din România şi din regiune sunt optimişti cu privire la condiţiile economice şi la evoluţia propriilor companii în 2021, relevă a 24-a ediţie a sondajului CEO Survey pentru regiunea Europei Centrale şi de Est (ECE).

„Liderii de business din Europa Centrală şi de Est sunt foarte încrezători în şansele de revenire economică în 2021 şi optimismul lor se reflectă în felul în care evaluează perspectivele propriilor companii”, spune Dinu Bumbăcea, partener şi liderul serviciilor pentru consultanţă în afaceri al PwC România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO