Eveniment

Digitalizarea programelor de MBA. „Am introdus cursuri noi pe subiecte de actualitate, precum transformarea digitală, pentru care colaborăm cu practicieni din industria de IT“

Dora Surugiu, managing director al şcolii de afaceri MSM

Dora Surugiu, managing director al şcolii de afaceri MSM

Autor: Alexandra Cepăreanu

31.07.2020, 18:30 123

Noile tehnologii erau deja prezente în procesul didactic al programelor MBA şi EMBA, dar acum utilizarea lor capătă o importanţă mai mare.

Bianca Ioan, director de marketing în ca­drul şco­lii de business ASEBUSS, spune că în con­tex­tul dezvoltării domeniului IT şi a noilor teh­­nologii, şcoala de afaceri pe care o re­pre­zin­tă a introdus cursuri dedicate sec­to­rului de IT.

„Am introdus cursuri noi pe subiecte de actualitate, spre exemplu, transformarea digitală, pentru care colaborăm cu practicieni din industria de IT. Generaţiile de cursanţi se schimbă rapid ca urmare a dezvoltării tehnologice, astfel, ne adresăm treptat nativilor digitali care stau tot timpul conectaţi la noile tehnologii şi care lucrează bine în echipe“, a spus Biana Ioan.

Ea a adăugat că în ultimii 2-3 ani, ASEBUSS s-a concentrat pe operarea unor schimbări în actualizarea instrumentelor tehnologice folosite în cadru cursurilor, ceea ce a fost un avantaj atunci când, din cauza pandemiei, cursurile organizate de şcoală au fost mutate în mediul online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO