Eveniment

Dezastrul continuă: 42 de copii din Argeş, internaţi în spitale cu infecţii digestive

Dezastrul continuă: 42 de copii din Argeş, internaţi...

Autor: Departamentul Corespondenti

17.02.2016, 14:50 5325

Un număr de 33 de copii sunt internaţi la Spitalul de Pediatrie Piteşti, iar 11 dintre aceştia s-au prezentat în ultimele 24 de ore.

De asemenea, alţi cinci copii sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, trei la Spitalul Municipal Curtea de Argeş şi unul este internat la Spitalul Orăşenesc Costeşti.

Direcţia de Sănătate Publică Argeş precizează că doi copii cu rotavirus au fost transferaţi în ultimele 24 de ore la spitalele "Victor Babeş" şi "Matei Balş" din Capitală.

Probele de lapte recoltate din locuinţele copiilor din Ştefăneşti şi Piteşti corespund standardelor în vigoare, iar cele de sterilitate recoltate de la Spitalul de Pediatrie Piteşti sunt sterile, potrivit sursei citate.

Un al treilea copil dintre cei internaţi cu sindromul hemolitic-uremic, la Spitalul "Marie Curie", a murit marţi, a anunţat un reprezentant al spitalului. În Spitalul " Marie Curie" din Capitală, mai sunt internaţi nouă copii diagnosticaţi cu sindromul hemolitic-uremic, iar şase dintre aceştia se află internaţi la Nefrologie şi trei la Terapie Intensivă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO