Eveniment

Detalii uimitoare despre comuna Dobrosloveni: Comuna Alexandrei nu are Poliţie după ora 16.00, iar oamenilor le este teamă să sune la 112

Detalii uimitoare despre comuna Dobrosloveni: Comuna...

Autor: Laura Petrescu

28.07.2019, 11:01 2118

În comuna de unde provine Alexandra, fata răpită în Caracal, nu există Poliţie după ora 16.00, iar postul e închis şi în weekend. În caz de nevoie, oamenii sună la 112, iar un echipaj poate ajunge şi în aproximativ 30 de minute de la apel, susţine primarul din Dobrosloveni.

Primarul comunei Dobrosloveni, Gheorghe Tudoraşcu, a declarat că, din 2009, în comuna pe care o conduce postul de poliţie este închis în weekend, iar în cursul săptămânii funcţionează doar până la ora 16.00.

„În fiecare zi, la ora 16.00, toţi lucrătorii care sunt pe timpul zilei, 3,4, pleacă acasă. Sunăm la 112 şi se trimite un echipaj de la Osica, unde este permanenţă. Dacă prind barieră CFR la Fălcioiu ajung şi în peste 30 de minute. Totul e închis şi în weekend. Înainte erau lucrători permanent, era mai linişte. Înainte de 2009”, a declarat Tudoraşcu.

Primarul spune că oamenilor, în cazul unui furt de exemplu, le este teamă să depună declaraţii.

„Lumea este reticentă să dea declaraţii pentru că nu există poliţie şi nu se poate interveni repede. Le este teamă oamenilor să sune la 112 pentru că se află cine a sunat şi intră peste ei în casă”, a mai precizat primarul din Dobrosloveni.

În Dobrosloveni nu există poliţie locală. Comuna are aproximativ 4.000 de locuitori.

Alexandra este dispărută de miercuri, iar joi a reuşit să sune de trei ori la 112, unde a anunţat că a fost sechestrată şi violată. Poliţiştii au ajuns după 19 ore la locaţia suspectului, acuzând STS că a dat date greşite privind localizarea şi că nu au avut mandat să intre. Pe de altă parte, într-un raport al procurorului de caz se arată că mandatul a fost dat la 3.00 noaptea, dar poliţiştii au acţionat la 6.00 dimineaţa pentru că nu era echipă la muncă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO