Eveniment

Detalii macabre din crimele de la Caracal. Şeful DIICOT: Butoiul unde au fost găsite rămăşiţe este un arzător improvizat, funcţionează ca sobă

Detalii macabre din crimele de la Caracal. Şeful DIICOT:...

Autor: Andreea Smerea

31.07.2019, 14:21 1553

Şeful DIICOT, Felix Bănilă, a explicat, că în urma propriilor verificări, a observat că butoiul unde au fost găsite fragmente osoase despre care se crede că sunt ale Alexandrei nu este un butoi, ci un arzător improvizat, care acţionează ca o sobă. 

„Avem fragmente osoase ridicate. (...) Victima este un minor de 15 ani. Admiţând că ar fi fost arsă în butoi metalic... Am fost şi m-am edificat. Am constatat că nu este un butoi în adevăratul sens al cuvântului, ci este un arzător improvizat. Este vorba de un suport metalic confecţionat artizanal, cel mai probabil de inculpat, pentru a arde diverse obiecte. Butoiul nu are capace la ambele capete ale cilindrului. El este aşezat pe un chirostiu metalic şi focul este dedesubt. Fucnţionează ca o sobă improvizată”, a explicat şeful DIICOT, Felix Bănilă.


Vineri, oamenii legii au găsit, la domiciliul lui Dincă Gheorghe, haine arse într-un butoi, oase, bijuterii, 5 pungi de carne în congelator (stabilindu-se că niciuna nu era de natură umană).

Procurorul-şef DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat, miercuri, că Direcţia nu are în acest moment nici măcar rezultate preliminare referitoare la fragmentele osoase ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă, astfel că informaţiile apărute în spaţiul public nu sunt confirmate încă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO