Eveniment

Deputatul Cătălin Rădulescu a solicitat 8 zile de concediu cu plată, pentru analize în străinătate

Deputatul Cătălin Rădulescu a solicitat 8 zile de...

Autor: Liviu Dadacus

20.03.2017, 14:28 539

„Vă rog să-mi aprobaţi un concediu de 8 zile cu plată în perioada 20-23 martie şi 27-30 martie pentru a-mi putea face analizele în străinătate deorece starea mea de sănătate nu este foarte bună”, a scris Rădulescu într-o cerere adresată conducerii Camerei Deputaţilor.

Biroul permanent al Camerei a luat în discuţie cererea sa în şedinţa de luni.

„ În ceea ce priveşte solicitarea din partea domnului deputat Cătălin Rădulescu de efectuare a unui concediu cu plată, acesta a solicitat 8 zile de concediu, dar deorece a beneficiat deja de 3 zile de concediu, în cadrul BP am aprobat 5 zile de concediu cu plată şi 3 zile de concediu fără plată”, a precizat secretarul Camerei, Ioana Bran.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Reşiţa, că este dispus să propună „sancţiunea maximă” pentru Cătălin Rădulescu şi că „e foarte puţin probabil să mai rămână coleg”, după ce deputatul a afirmat că are o mitralieră AKM pe care este pregătit s-o folosească.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO