Eveniment

Deputalul PNL Florin Roman: Negocierile pentru o noua majoritate la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate

Deputalul PNL Florin Roman: Negocierile pentru o noua...

Autor: Mediafax

12.12.2020, 17:40 396

Negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, anunţă deputalul PNL Florin Roman pe Facebook.

„Negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, cu succes şi înţelepciune! Ştiu ca unii aşteptau scântei între mine şi cei de la USR, dar a ieşit doar “fum alb”! Un acord aproape finalizat între PNL, USR şi UDMR la Camera Deputatilor e un pas important înainte!”, a scris politicianul.

O prima rundă de discuţii între PNL, USR-PLUS şi UDMRa avut loc sâmbătă, iar partidele vor relua mâine negocierile. A fost convenită structurarea negocierii pe trei paliere, cel politic, cel legat de programul de guvernare şi cel privitor la funcţionarea majorităţii parlamentare. La negocierile politice fiecare formaţiune şi-a prezentat punctul de vedere referitor la organizarea şi funcţionarea coaliţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO