Eveniment

Deloitte/ZF. „Care sunt oportunităţile la zi de finanţare din fonduri europene pentru sectorul energetic?“ Dan Bădin, Deloitte România: Pentru încurajarea anumitor domenii, cum ar fi energia verde, taxele ar trebui să fie mai mici aici

Dan Bădin, Deloitte România

Dan Bădin, Deloitte România

Autor: Răzvan Botea

01.11.2021, 17:40 108

Dan Bădin, partener servicii fiscale Deloitte România, a spus, în cadrul videoconferinţei Deloitte/ZF, „Care sunt opor­tunităţile la zi de finanţare din fonduri europene pentru sectorul energetic?“, că firmele din domeniul energetic european pot pierde din competitivitate în urma investiţiilor în energia verde. În acest sens, în opinia sa, taxele ar trebui să fie mai mici în aceste zone tocmai pentru a putea permite aceste investiţii fără a afecta competitivitatea sectorului european.

„Toate aceste investiţii din zona verde fac ca să crească costurile pentru produ­cătorii europeni şi potenţial să îi facă mai puţin competitivi pentru piaţa globală. Dacă se va dori încurajarea anumitor domenii, cum reprezintă energia verde, atunci taxele ar trebui să fie mai mici în zona asta tocmai ca să permită aceste investiţii“, a spus Dan Bădin.

Deloitte România şi ZF au organizat miercuri 14 octombrie videoconferinţa „Care sunt oportu­nităţile la zi de finanţare din fonduri europene pentru sectorul energetic?“. Eveni­mentul a adunat peste 60.000 de vizualizări pe plat­formele ZF şi a adus la masa de discuţii specialiştii firmei de con­sultanţă şi audit Deloitte România, reprezentanţi ai secto­rului energetic şi reprezentanţi ai Ministerului Energiei. Discuţiile s-au concentrat pe oportunităţile de finanţare a sectorului ener­getic din fonduri europene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO