Eveniment

Deloitte/ZF CFO Summit 2021. Cum se adaptează companiile din România la „noua normalitate“ de după COVID-19? Jadwiga Zientara, CFO al Carrefour România, vine la CFO Summit 2021, 3 martie

Jadwiga Zientara, chief financial officer la Carrefour România

Jadwiga Zientara, chief financial officer la Carrefour România

Autor: Răzvan Botea

26.02.2021, 10:00 181

Jadwiga Zientara, chief financial officer la Carrefour România, vine la a doua ediţie a CFO Summit, pentru a dezbate, împreună cu alţi directori financiari şi cu consultanţii de la Deloitte România, teme precum care sunt priorităţile strategice ale companiilor în 2021, cum s-a adaptat mediul de business la pandemie şi cum se pregăteşte de perioada postpandemie. În cadrul evenimentului speakerii vor dezbate şi rezultatele studiului CFO Survey România 2021, efectuat de Deloitte în rândul a peste 100 de directori financiari din ţară.

Experienţa de peste 20 de ani a Jadwigăi Zientara în roluri de director financiar acoperă arii vaste specifice domeniului: contabilitate, fiscalitate, control, trezorerie, managementul riscului, audit intern, achiziţii. Din 2020 este chief financial officer şi director servicii financiare în cadrul Carrefour România.

Înainte de a prelua acest rol, a lucrat pentru Carrefour Polonia timp de 16 ani, unde a deţinut o serie de poziţii strategice, precum CFO şi vicepreşedinte al companiei, coordonator al diviziei imobiliare şi fuziuni şi achiziţii, IT şi securitate IT.

Deloitte România şi Ziarul Financiar organizează miercuri, 3 martie 2021, a doua ediţie a videoconferinţei CFO Summit, un eveniment dedicat directorilor şi managerilor financiari. Principalele teme de discuţie sunt legate de cum s-au adaptat companiile din România la „noua normalitate“ de după COVID-19, cum s-a schimbat piaţa muncii, când ne putem aştepta să-şi revină economia locală şi ce factori pot determina această revenire. În cadrul evenimentului vor fi prezentate şi rezultatele studiului CFO Survey România 2021, efectuat de Deloitte în rândul directorilor financiari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO