Eveniment

Decizie istorică în cadrul Ryanair: Compania decide să recunoască sindicatele piloţilor pentru a evita un dezastru în prag de sărbători

Decizie istorică în cadrul Ryanair: Compania decide să...

Autor: Alex Ciutacu

15.12.2017, 15:45 1327

Ryanair a anunţat astăzi că a început dialogul cu sindicatele piloţilor din Irlanda, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania şi Portugalia, invitând fiecare reprezentant în parte la discuţii pentru ca aceste sindicate să fie recunoscute în fiecare ţară în care compania operează.

Operatorul a decis astfel să îşi schimbe politica menţinută pentru mult timp, conform căreia compania nu reunoaşte sindicatele. Decizia vine pe fondul perioadei aglomerate din cadrul sărbătorilor de iarnă, compania încercând să evite orice factor care poate ameninţa buna funcţionare a curselor în pragul sărbătorilor.

Compania cere acum piloţilor să anuleze greva industrială plănuită pentru data de 20 decembrie, încât clienţii să poată circula fără frica unei astfel de ameninţări.

„Recunoaşterea sindicatelor va reprezenta o schimbare majoră pentru Ryanair, dar am mai trecut şi înainte prin schimbări radicale, cea mai recentă fiind atunci când am lansat Ryanair Labs”, transmite Michael OăLeary, CEO al Ryanair încă din 1994.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO