Eveniment

Decizie de prelungire a carantinei în Sibiu, luată după o oră de la închiderea urnelor

Decizie de prelungire a carantinei în Sibiu, luată...

Autor: Laura Buciu

06.12.2020, 22:43 271

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a decis prelungirea carantinei pentru şapte localităţi din judeţul Sibiu, între care şi municipiile Sibiu şi Mediaş, la o oră după închiderea urnelor.

CJSU s-a întrunit, duminică, la ora 22.00 şi a decis prelungirea carantinei pentru municipiile Sibiu şi Mediaş, pentru oraşele Cisnădie, Tălmaciu şi Avrig, pentru comuna Orlat şi satul Şelimbăr cu încă 7 zile.

„S-au aprobat 7 hotărâri care vizează solicitarea către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de emitere a Ordinului Comandantului Acţiunii pentru prelungirea cu 7 zile, începând cu data de 07.12.2020 ora 05:00, a măsurii de carantină zonală în Municipiul Sibiu, localitatea Şelimbăr, oraşul Cisnădie, oraşul Tălmaciu, Municipiul Mediaş, oraşul Avrig şi localitatea Orlat”, a transmis Andreea Ştefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

CJSU a luat decizia prelungirii carantinei la o oră după închiderea urnelor.

Localităţile Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu şi Şelimbăr sunt în carantină din 16 noiembrie, iar Mediaş, Orlat şi Avrig, din 23 noiembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO