Eveniment

Decizia Tribunalului Buftea în scandalul vrăjitoarelor: Clienţii ştiau pentru ce plătesc

Decizia Tribunalului Buftea în scandalul vrăjitoarelor: Clienţii ştiau pentru ce plătesc

Autor: Mediafax

17.12.2011, 12:39 667

Cele patru părţi vătămate din dosarul vrăjitoarelor Rada Mincă şi Roxana Lider, printre care Oana Zăvoranu, cunoşteau serviciile oferite de acestea şi că în schimbul serviciilor li se vor pretinde diverse bunuri sau sume de bani, astfel că ele ştiau ce fac, informează Mediafax.

Tribunalul Buftea a făcut, vineri, publică motivarea deciziei prin care a decis eliberarea vrăjitoarelor Rada Ştefan Mincă şi Roxana Lider, acuzate de fapte de e înşelăciune şi şantaj, precum şi a altor doi complici ale acestora.

Judecătorul care a decis ca cele patru persoane să fie cercetate în stare de libertate arată că din probele adunate la dosar nu reiese înşelăciune, aşa cum este ea definită de articolul 215 din Codul penal, în sensul că pe de-o parte victimele ar fi ştiut clar natura serviciilor de magie oferite de cele două femeie, iar pe de altă parte vrăjitoarele nu au invocat calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase. Citiţi mai multe despre decizia în cazul vrăjitoarelor pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO