Eveniment

De neimaginat: Primăria Capitalei nu deţine lista cluburilor din Bucureşti

De neimaginat: Primăria Capitalei nu deţine lista...

Autor: Cătălina Mănoiu

02.11.2015, 12:34 643

Ştefănel Marin a spus că Primăria Capitalei nu deţine o centralizare a cluburilor din Bucureşti, precizând că în legislaţie acestea sunt denumite societăţi comerciale şi pot avea înregistrate domenii variate, care să le permită chiar şi organizarea unor petreceri.

Întrebat dacă există o statistică privind cluburile care funcţionează în clădiri istorice, primarul Ştefănel Marin a spus că municipalitatea nu primeşte centralizări de la primăriile de sector.

Primarul interimar al Capitalei a făcut aceste declaraţii la finalul Comandamentului de iarnă, refuzând să facă precizări suplimentare cu privire la verificările făcute până în prezent în cluburile din Bucureşti. Ştefănel Marin a subliniat că va răspunde doar întrebărilor legate de pregătirile dispuse de autorităţile locale pentru perioada de iarnă.

Primăria Capitalei a anunţat, sâmbătă, o amplă acţiune de control la unităţile din Bucureşti în care sunt organizate evenimente, concerte şi spectacole, verificările fiind făcute cu sprijinul Poliţiei Române şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

La Comandamentul de iarnă, Ştefănel Marin i-a cerut fiecărui primar de sector să precizeze care sunt resursele materiale şi umane de care dispune pentru deszăpezire.

Primarul interimar a spus că în Sectorul 5, unde locuieşte şi el, pregătirile pentru perioada de iarnă sunt inadecvate, precizând că în fiecare seară, în drum spre casă, va trece să verifice stadiul pregătirilor pentru sezonul rece.

De asemenea, acesta a spus că acolo unde va găsi drumuri blocate, îi va scoate pe responsabili în stradă cu lopeţile şi vor deszăpezi împreună.

"Să nu-i pună dracu' pe ăia care fac deszăpezire să facă ca în anii trecuţi, că o fie rău", i-a atenţionat primarul interimar pe participanţii la Comandamentul de iarnă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO