Eveniment

De la Congresul PSD, Tăriceanu anunţă ultima greşeală a lui Iohannis. "Îşi va semna sentinţa, nu va mai câştiga al doilea mandat"

De la Congresul PSD, Tăriceanu anunţă ultima...

Autor: Clarice DINU

10.03.2018, 12:55 555

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a atacat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis, în discursul de la Congresul PSD, susţinând că, după câştigarea alegerilor de către PSD-ALDE, au fost „scoase de la sertar dosare de către unii procurori marionetă”. Tăriceanu l-a avertizat pe Iohannis că „îşi va semna sentinţa” şi nu va mai câştiga al doilea mandat dacă nu o revocă pe Kovesi.

„Vreau să vă aduc aminte de tot circul făcut de preşedintele Iohannis cu desemnarea premierului şi de dosarele scoase rapid de la sertar de unii procurori marionetă. Ştiam că nu vor urma zile simple şi, din ce am văzut, iată că această impresie s-a confirmat, din păcate. Eram şi suntem într-o luptă împotriva statului paralel. Mesajul meu este că suntem pe un drum bum. Suntem mai aproape de cele două obiective majore: apărarea drepturilor şi libertăţile fundamentale şi bunătarea românilor”, a spus Călin popescu Tăriceanu.

„Am promis românilor că vom veni cu un pachet de legi care vor întări statul de drept şi nu statul de drepţi. Românii nu mai vor să fie ascultaţi abuziv, nu mai vor să fie abuzaţi de cozile de topor ale statului paralel”, a mai spus Tăriceanu, adăugând că noile legi ale justiţiei sunt o „lovitură dată statului paralel”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO