Eveniment

Dan Puică, BestJobs: „Suntem iarăşi în 2009 şi candidaţii vor fi dispuşi la sacrificii şi vor accepta situaţii pe care nu le-ar fi acceptat înainte de criză”

Dan Puică, BestJobs: „Suntem iarăşi în 2009 şi...

Autor: Ioana Matei

18.04.2020, 19:37 906

„Din perspectiva pieţei muncii, cea mai mare schimbare va fi a raportului de forţe. Înainte vorbeam despre o piaţă în care angajaţii erau cei pentru care se luptau angajatorii, exista un război al talentelor,  dacă ne uităm la ratele şomajului care vor creşte - şi nu doar în România - ci la nivel global - se va schimba raportul de forţe. Candidaţii vor fi nevoiţi să accepte roluri pe care anterior nu le-ar fi acceptat înainte de criză. Vor fi dificultăţi mai mari la angajare, vor exista oameni care îşi vor căuta locuri de muncă, vom exista într-o piaţă dominată de angajatori”, a spus Dan Puică, CEO al platformei de recrutare, în una dintre ediţiile recente ale emisiunii Viaţă de corporatist #izolatladomiciliu.

Citiţi articolul integral pe Business Magazin. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO