Eveniment

Dacian Cioloş: Dacă aşteptăm să dispară PSD prin erodare o să avem surpriză. Se va întoarce sub alte forme

Dacian Cioloş: Dacă aşteptăm să dispară PSD prin...

Autor: Diana Grigore

26.01.2019, 13:27 563

„La baza societăţii România nu e scindată, toţi ne dorim acelaşi lucru, dar nu ştim cum să îl obţinem. Nu există PSD-işti şi antiPSD-işti. Există doar oameni care au nevoi şi care îşi doresc să dorească mai bine. Noi suntem cei care trebuie să întindem o mână tututor şi să nu facem judecăţi de valoare care rup comunitatea în mod artificial. Abia aşa vom scăpa definitiv de scindari şi de ură obţinută din opţiuni politice. Dacă aşteptăm să dispară acest PSD prin erodare politcă o să avem surpriza că se va întoarce din nou şi din nou sub alte forme. Doar prin schimbarea mentalităţilor şi a comportamentelor la baza societăţii vom ieşi din capcana aceasta a politicii care divide şi incită la ură”, a declarat Dacian Cioloş, în cadrul discursului susţinut la candidatura sa pentru funcţia de preşedinte al partidului PLUS.

Fostul premier a adăugat că prin candidatura sa la funcţia de preşedinte PLUS vrea să aducă principiile bunei guvernări.

„Ne îndreptăm încet spre 10 mii de membri. Este o perfromanţă uriaşă pentru o singură lună de existenţă. Eu prin candidatura pe care o prezint astăzi mă simt dator să pun o temelie puternică acestei organizaţii. Suntem câteva mii, dar încă nu suntem o organizaţie, trebuie să o construim. Timpul o să ne prindă din spate. Vom aduce principiile bunei guvernări”, a conchis Dacian Cioloş.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO