Eveniment

Cutremur în interiorul uneia dintre cele mai cunoscute publicaţii din lume: Un redactor New York Times a demisionat după ce a promovat folosirea armatei în cazul protestelor din SUA

Cutremur în interiorul uneia dintre cele mai cunoscute...

Autor: Alexandru Gologan

08.06.2020, 07:22 43

James Bennet şi-a dat demisia în urma criticilor venite la adresa redacţiei. Redactorul paginii editoriale din New York Times a publicat un articol semnat de un senator american. Articolul promova utilizarea forţei armate pentru a descuraja protestele violente.

James Bennet s-a confruntat cu un val de critici după ce a publicat un editorial semnat de senatorul republican Tom Cotton. Redactorul paginii editoriale din New York Times, prin vocea senatorului republican din Arkansas, a încurajat guvernul Statelor Unite să trimită trupe armate pentru a răspunde violenţelor produse pe fondul protestelor declanşate după uciderea lui George Floyd de către poliţie.

În urma publicării articolului intitulat „Tom Cotton: Trimiteţi trupele”, mai mulţi cititori au criticat publicaţia. Un număr de angajaţi care s-au opus publicării articolului s-au simţit ofensaţi de asocierea creată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO