Eveniment

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a decedat la 56 de ani după un stop cardio-respirator

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a decedat la 56 de...

Autor: Indira Crasnea

19.03.2018, 23:28 5042

UPDATE: 

Stopul cardio-respirator a fost cauza morţii jurnalistului Andrei Gheorghe, decesul producându-se cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale, au spus marţi pentru MEDIAFAX surse medicale.

Jurnalistul a fost găsit decedat acasă, în baia locuinţei.

Decesul a fost constatat în urma unui apel la 112, primit luni, la 22.15.


 

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani, au confirmat IPJ Ilfov şi surse medicale.

Jurnalistul a fost găsit decedat acasă.

Decesul a fost constatat în urma unui apel la 112, în urma căruia poliţistii s-au deplasat la o adresă din Voluntari, unde a fost găsită o persoană decedată, în baia locuinţei. S-a confirmat că persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Ciprian Romanescu a precizat că apelul la 112 a fost primit la 22.15: "Cauzele morţii nu sunt momentan stabilite. Se aşteaptă sosirea medicului legist", a spus Romanescu.

Identitatea a fost confirmată pentru MEDIAFAX şi din surse medicale.

Andrei Gheorghe s-a născut în 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia.

A fost prezentator de emisiuni radio şi televiziune, dar a realizat şi filme documentare.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti, secţia rusă-engleză.

În anii '90, a fost reporter la Radio Constanţa.

De asemenea, în perioada 1996-2002 a fost la Pro FM Bucureşti ("Midnight Killer" "13-14"), şi a prezentat "Lanţul Slăbiciunilor" la la Pro TV.

În perioada 2002 şi 2003 a realizat, la Antena 1, emisiunea „Gheorghe”, apoi „13-14 cu Andrei” iniţial la Radio 21 şi apoi în 2005-2006 la Radio Total.

Andrei Gheorghe avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras şi a colaborat cu trupa Paraziţii pentru albumul „Irefutabil”.

Pe lângă realizarea de emisiuni radio şi TV, Andrei Gheorghe a deţinut funcţii de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanţa şi Pro FM Bucureşti, director de programe al trustului Media Pro, consilier de marketing la Antena 1.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO