Eveniment

Cumparator pentru complexul din Predeal al familiei Stolojan

22.01.2007, 18:42 20

Actionarii societatii Conect Business Park se vor intruni pe 15 februarie pentru a discuta achizitionarea societatii comerciale Pavriv Clabucet Sosire, compania care detine in patrimoniu complexul Clabucet Sosire din Predeal si care apartine familiei lui Theodor Stolojan, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.
Actionarii Conect Business Park vor lua in discutie aprobarea unui contract de vanzare-cumarare de parti sociale, reprezentand 100% din capitalul social al Pavcrib Clabucet Sosire. La aceeasi adunare, actionarii Conect Business Park vor decide asupra posibilitatii de a accesa un credit de pana la 15 mil. euro de la o banca sau de la un fond de investitii pentru a finanta tranzactia.
Creditul ar urma sa fie garantat cu active ale societatii. Complexul hotelier Clabucet Sosire este controlat de familia Stolojan si a fost scos la vanzare anul trecut, la pretul de 11,4 mil. euro.
Potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului, Vlad Stolojan si Ada Palea, copiii lui Theodor Stolojan, detin fiecare o participatie de 45% la Pavcrib Clabucet, restul de 10% aflandu-se in proprietatea fostului administrator al complexului, Vasile Paval. Acesta a declarat pentru ZF ca nu a primit inca o propunere de vanzare din partea Conect Business Park. Actionarul majoritar al Conect Business Park este compania Tina Pack Co, care detine 96,98% din actiuni. Potrivit datelor ONRC, Tina Pack Co este controlata de doi cetateni canadieni, Tina si Livio Burton.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO