Eveniment

Cum vrea Guvernul să răsplătească medicii care au îngrijit răniţii din Colectiv

Cum vrea Guvernul să răsplătească medicii care au...

Autor: Alice Draghici

25.11.2015, 17:13 189

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat că Executivul susţine iniţiativa parlamentară privind plata orelor suplimentare efectuate de medicii care i-au îngrijit pe răniţii din clubul Colectiv, precizând că "spre mijlocul lunii decembrie această prevedere va fi trecută de Parlament".

"E o iniţiativă legislativă, un amendament în Parlament (privind plata orelor suplimentare ale medicilor care au intervenit în cazul Colectiv -n.r), pe care Guvernul, evident, îl susţine. Va fi o modificare în Parlament pe care înţeleg că în cursul acestei sesiuni parlamentare o vom avea activă", a spus, miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Dan Suciu a menţionat că această prevedere ar putea trece de Parlament pe la jumătatea lunii decembrie.

"Aşadar, undeva spre mijlocul lunii decembrie această prevedere va fi trecută de Parlamentul României. Urmează apoi să avem un raport la nivelul ministerului Sănătăţii, cu toată evaluarea orelor suplimentare şi în cel mai scurt timp posibil din acel moment se vor face aceste plăţi", a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO