Eveniment

Cum va fi vremea în ultimul week-end de vară

Cum va fi vremea în ultimul week-end de vară

Autor: Radu Tutulan

26.08.2017, 08:45 41

„La mare, vremea va fi foarte frumoasă, nu vor fi probleme, iar temperatura apei va fi de 23-24 de grade Celsius”, conform meteorologului de serviciu.

Sursa citată arată că vremea se menţine frumoasă în toate zonele ţării.

„Va fi o vreme frumoasă în toate regiunile, dar care devine din ce în ce mai călduroasă, chiar caniculară în unele zone. Sâmbătă o să avem şi valori termice de 33, 34 de grade Celsius”, a spus Mărăşoiu.

Meteorologul a precizat că vremea va fi caniculară în Banat, Crişana şi sud-vestul Olteniei, temperaturile maxime putând să ajungă la 35 de grade.

În Bucureşti, meteorologii estimează valori maxime ce se situează în jurul temperaturii de 32 de grade Celsius.

„Duminică, doar seara, în zonele de munte şi în nordul ţării vor fi înnorări şi câteva averse. În rest, se menţine vremea frumoasă şi, local, caniculară, în partea de vest şi sud-vest a ţării, cu maxime cuprinse între 30 şi 36 de grade Celsius”, menţionează sursa citată.

Meteorologul de serviciu a mai spus că, în Capitală, duminică, temperatura maximă ar putea ajunge la 34 de grade Celsius.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO