Eveniment

Cum va arăta vremea în următoarea perioadă. ANM: Temperaturi normale pentru luna martie, uşor mai coborâte la munte

Cum va arăta vremea în următoarea perioadă. ANM:...

Autor: Laura Buciu

23.02.2021, 09:11 50

În următoarele 4 săptămâni temperaturile vor fi normale pentru luna martie, dar vor fi uşor mai coborâte în sud-est şi la munte. Precipitaţiile vor fi deficitare în aproape toate regiunile, dar mai ales în zona de vest a ţării.

22 februarie - 1 martie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

1 - 8 martie
Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, local uşor mai coborâte în sud- est şi la munte. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane din jumătatea vestică a ţării.

8 - 15 martie
Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

15 - 22 martie
Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui uşor excedent local în regiunile nordice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO