Caută doar în titlu
Eveniment

Cum se vor vaccina profesorii. Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campeniei naţionale de vaccinare: Această etapă va fi realizată cu ajutorul echipelor mobile de vaccinare

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, anunţă că personalul din învăţământ va fi vaccinat cu ajutorul echipelor mobile. Procedura va fi făcută la Casa Corpului Didactic şi în centrele de vaccinare din universităţi. 

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, susţine că nu a fost luată decizia finală privind vaccinarea cadrelor didactice.

În acest caz ar putea fi folosite echipe mobile care vor vaccina cadrele didactice la sediile judeţene ale Casei Corpului Didactic şi în centrele de vaccinare din universităţi. Decizia va fi anunţată până la finalul săptămânii.

„Această etapă va fi realizată cu ajutorul echipelor mobile de vaccinare. Scenariul nu este definitivat, probabil locaţia în care se va face vaccinarea va fi în casa corpului didactic din fiecare judeţ, unde se asigură vaccinarea personalului din sistemul de învăţământ preuniversitar şi respectiv în centrele de vaccinare organizate în cadrul universutăţilor, în spaţiile universităţilor. La sfârşitul acestei săptămâni vom lua decizia în baza informaţiilor primite de la Ministerul Educaţiei”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.