Eveniment

Cum s-a răzbunat Facebook pe Iohannis în doar 24 de ore. Surpriza din contul lui Cioloş

Cum s-a răzbunat Facebook pe Iohannis în doar 24 de...

Autor: Gândul

19.02.2016, 09:43 8275
Intervenţia lui Klaus Iohannis în scandalul ANAF-Antena Group a provocat o masivă nemulţumire în rândul fanilor de pe Facebook ai preşedintelui. În doar 24 de ore, aproape 30.000 de internauţi şi-au retras like-ul pe care îl dăduseră paginii oficiale a şefului statului. Surpriza vine de la Dacian Cioloş. Poziţia nuanţată a premierului, chiar dacă şi el a condamnat modul de acţiune al ANAF, i-a adus acestuia aproape 5.000 de fani în plus pe Facebook. „La nivelul nuanţelor povestea asta a fost privită ca fiind, mai degrabă, o formă prin care se conciliază Iohannis cu Antenele”, a explicat pentru Gândul, politologul Cristian Pîrvulescu.
 
Reacţia lui Klaus Iohannis, la trei zile de la izbucnirea scandalului ANAF-Antena Group, a provocat un adevărat iureş pe reţelele de socializare, baza de pe care actualul şef al statului a fost propulsat spre Cotroceni, în noiembrie 2014.
 
Sursă foto: Facebrands.ro

Citiţi continuarea pe Gandul

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO