Eveniment

Cum au pariat fanii că se va termina Game of Thrones: O industrie de pariuri s-a conturat fugitiv în jurul sezonului final

Cum au pariat fanii că se va termina Game of Thrones: O...

Autor: Alex Ciutacu

20.05.2019, 16:06 869

Personajul din „Game of Thrones” care va conduce Westeros la finalul serialului, fie că va fi fost Bran Stark, sora sa Sansa, Tyrion Lannister sau Gendry, a reprezentat un subiect de pariuri pentru fanii înfocaţi ai serialului difuzat de HBO, potrivit New York Times.

În timp ce experţii susţin că nu există nicio modalitate legală de a paria pe finalul serialului în SUA, au apărut multe platforme pe internet, majoritatea înregistrate offshore, care sugerează că unii fani chiar au încercat să facă bani în baza finalului de sezon.

Cu două zile înainte de finalul difuzat duminica aceasta, în ordinea favoriţilor, personajul Bran – jucat de Isaac Hempstead Wright – avea cele mai mari şanse în perspectiva pariorilor. Acesta a fost urmat de Sansa, Gendry, Jon şi Tyrion.

Şi Daenerys era printre favoriţii fanilor însă după momentul de piromanie din acest sezon şansele i-au scăzut considerabil.  Ea se numără printre personajele pe care fanii pariau că vor muri în acest episod, cel mai probabil de mâna lui Jon.

Astfel, cu două zile înainte de apariţia episodului, datele de pe un site offshore de pariuri online citate de publicaţia americană arată o cotă de 2 la 9 în favoarea lui Bran. Prin urmare, la fiecare pariu de 450 dolari pe Bran, profitul ar fi de 100 de dolari.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO