Eveniment

Cum arata Bucureştiul după ploaia de vineri seară - GALERIE FOTO

Cum arata Bucureştiul după ploaia de vineri seară - GALERIE FOTO

Foto: Catalin Abagiu

Autor: Mediafax

26.05.2012, 11:09 1678

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti a fost solicitat să intervină în 85 de cazuri pentru scoaterea apei din subsoluri de imobile, cele mai afectate zone din Capitală fiind Colentina, Bucur Obor, Luigi Galvani, Dorobanţi, Şoseau Nordului, Mihai Kogalniceanu, Mihai Bravu şi Mărăşti.

Ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase de vineri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dealu Spirii" al Municipiului Bucureşti a fost solicitat să intervină în 85 de cazuri pentru scoaterea apei din subsoluri şi locuinţe.

"Pe sectoare, situaţia intervenţiilor se prezintă astfel: Sectorul 1 = 31, Sectorul 2 = 31, Sectorul 3 = 5, Sectorul 4 = 14, Sectorul 6 = 1", precizează ISU într-un comunicat de presă de sâmbătă.

Cele mai afectate zone din Bucureşti au fost Colentina, Bucur Obor, Luigi Galvani, Dorobanţi, Şoseau Nordului, Mihai Kogalniceanu, Mihai Bravu şi Mărăşti.

Pentru limitarea şi înlăturarea efectelor inundaţiilor, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dealu Spirii" al Municipiului Bucureşti a intervenit cu 64 autospeciale cu apă şi spumă, şase autocamioane de intervenţie, şase autospeciale de intervenţie şi comandă, 29 motopompe şi 391 pompieri.

Vedeţi Galeria Foto pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO