Eveniment

Cristina Mazilu, Mazilique, unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri de food din România, vă propune o alternativă la masa tradiţională de Paşte. Plus o reţetă de cozonac şi îngheţată care se face în 5 minute. VIDEO

17.04.2020, 14:17 550

Cristina Mazilu, Mazilic, unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri de food din România, vă propune o alternativă la masa tradiţională de Paşte. 

„Mereu la meniurile Paşte am reuşit să mă ocup de partea de experimente. În primul rând, mă uit la ingredientele care sunt în sezon la momentul respectiv. Primul lucru care îmi vine în minte este o garnitură, o salată în care intră toate ierburile aromatice şi frunzele proaspete care pot fi găsite în acest moment” a declarat Cristina Mazilu. 

Ce meniu sugerează bloggerul: 

- O salată cu ouă gătite cu sfeclă roşie, la care se adaugă spanac şi bacon prăjit

- Pate de pasăre, făcut din ficat de pasăre prăjit cu unt şi ulei, la care adaugi busuioc sau salvie şi usturoi, ca şi aperitiv.

- Pulpă de miel, pentru care se pregăteşte înainte să fie gătit un amestec din rozmarin, portocală, ulei de măsline şi usturoi, care va juca rol de fel principal.

- Plăcintă rustică, făcută cu amestec de unt, faină şi apă, la care se adaugă căpşuni cu o lingură de zahăr sau mere cu scorţişoară, ca desert.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO