Eveniment

Crater de mari dimensiuni în centrul oraşului Galaţi

Sursă foto: Mediafax.ro

Sursă foto: Mediafax.ro

Autor: Departamentul Corespondenţi

29.03.2019, 11:12 234

Un crater cu un diametru de câţiva metri a apărut, vineri, în centrul oraşului Galaţi, chiar pe mijlocul unei străzi care face legătura între zona de Port şi două bulevarde importante. În zonă se desfăşoară o amplă lucrare de modernizare urbană.

Craterul cu un diametru de câţiva metri a acoperit aproape în întregime carosabilul, iar maşinile circulă cu greutate prin parcarea aflată în vecinătate. Reprezentanţii Primăriei Galaţi au trimis
specialişti la faţa locului şi se pregătesc să închidă circulaţia auto, din motive de siguranţă. De asemenea, în curând va fi stabilită cu exactitate cauza producerii surpării.

„Bănuim că este o avarie la reţeaua de administrată de societatea ApăCanal. Specialiştii se află la faţa locului, se fac verificări, vom afla mai multe. Se va închide circulaţia între strada Domnească şi
Institutul de Proiectări, până la strada Egalităţii”, a anunţat, la solicitarea MEDIAFAX, Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Galaţi.

Reprezentanţii societăţii care deţine conducta de apă spun că surparea a avariat ţeava şi au decis să intervină de urgenţă.

„Este un accident de teren, din punctul nostru de vedere. Pământul s-a prăbuşit şi a avariat conducta de apă din zonă. Anterior, nu am avut avarii acolo. Conducta este veche şi urma să fie înlocuită. Noi intervenim deja, săpăm să vedem unde este problema, remediem avaria provocată de surpare şi apoi vom aduce la cotă. Până în prezent, nu sunt probleme cu furnizarea apei reci”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Societăţii Apă Canal, Cornelia Arnăutu.

În zona în care a apărut surparea este în desfăşurare o amplă lucrare privind moderrnizarea centrului oraşului Galaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO