LIVE: Videoconferinţa ZF Private Health - din marile centre economice, în fiecare judeţ. Cum dezvoltăm piaţa privată de sănătate la nivel naţional?
Eveniment

Costul pentru a deveni evaluator autorizat este de 4.300 de lei. Veniturile unui evaluator variază în funcţie de volumul de muncă, însă cel mai mic pleacă de la circa 3.000 de lei

Costul pentru a deveni evaluator autorizat în România este de 4.300 de lei şi procesul presupune urmarea unui stagiu după absolvirea facultăţii. Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România (ANEVAR) organizează un concurs de admitere pentru a deveni membru stagiar al ANEVAR. Câştigurile salariale ale unui evalator variază în funcţie de munca depusă, însă cel mai mic pleacă  de la salariul mediu pe economie. Cursul în urma căruia se obţine certificarea de evaluator autorizat are o durată de 150 de ore şi costă 3.800 de lei. Pe lângă acest cost, se mai adaugă taxa de admitere de 500 de lei. Certificarea vine în urma susţinerii unor examene, realizării de proiecte.

Ultima zi de înscriere la concursul de admitere organizat de ANEVAR este 14 octombrie. Începând cu luna noiem­brie, candidaţii vor urma  un proces de pregătire a cărui primă etapă constă în promovarea unui examen pentru atribuirea calităţii de membru stagiar.

Ulterior, membrii stagiari vor urma un program de pregătire teoretică şi practică, constând în parcurgerea unor cursuri de formare în domeniul evaluării şi în realizarea unor rapoarte de evaluare sub îndrumarea unui tutore.

Perioada de stagiu se încheie cu un examen de finalizare a stagiaturii care va fi susţinut în termen de maximum doi ani de la data atribuirii calităţii de membru stagiar.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.