Eveniment

Controale ale poliţiştilor Capitalei: Peste 1.200 amenzi în târguri, mall-uri şi terase

Controale ale poliţiştilor Capitalei: Peste 1.200...

Autor: Andreea Tobias

12.10.2020, 12:02 125

Poliţia Capitalei a continuat în weekend controalele în contextul pandemiei. Poliţiştii Capitalei au verificat pieţele, târgurile, mall-urile, dar şi magazinele de cartier, terasele şi mijloacele de transport în comun şi au dat peste 1.200 de amenzi.

Cu sprijinul Jandarmeriei, Poliţiei Locale, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţ, Agenţiei Naţionale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Direcţiei de Sănătate Publică au fost verificate peste 1.780 de obiective: pieţe agroalimentare, târguri, complexuri comerciale, mari magazine, dar şi magazine de cartier, terase, mijloace de transport în comun.

Pe parcursul perioadei au fost legitimate peste 4.200 de persoane şi în aproximativ 1.000 de mijloace de transport în comun, de suprafaţă, dar şi de subteran au fost efectuate controale.

În urma verificărilor au fost constatate şi aplicate peste 1.200 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 427.625 lei.

Poliţiştii fac apel la cetăţeni să respecte măsurile de protecţie împotriva infectării cu COVID-19, să poarte masca de protecţie, să păstreze distanţarea fizică şi să respecte normele sanitare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO