Eveniment

Contract de 67 mil. lei la Focşani pentru apă şi canal

21.07.2010, 23:04 31

Compania de Utilităţi Publice RA Focşani din judeţul Vranceavrea să contracteze lucrări de reabilitare şi extindere a reţelelorde alimentare cu apă şi canalizare din oraş, cu o valoare estimatăde 66,8 milioane de lei, fără TVA, şi cofinanţate cu fondurieuropene. Termenul de finalizare este de 40 de luni de la dataatribuirii contractului, împărţit în loturi.

Lucrările vor fi finanţate cu fonduri europene şi naţionale,prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu, iar plata se va faceîn lei, potrivit unui anunţ al companiei controlate de ConsiliulLocal Focşani. Firmele interesate trebuie să fi înregistrat înmedie, pe ultimii trei ani, o cifră de afaceri de minim 7,8milioane de euro (pentru lotul 1), 9,2 mil. euro (lotul 2), 5,7mil. euro (lotul 3) şi 8,6 mil. euro (lotul 4), echivalent în lei.Totodată, media profitului ofertanţilor pe ultimii trei anifinanciari trebuie să fie pozitivă. Lucrările vor fi atribuite prinlicitaţie deschisă, termenul limită pentru primirea ofertelor sau acererilor de participare fiind 31 august. Compania de UtilităţiPublice RA Focşani a mai publicat în luna iulie două anunţuri departicipare pentru contractarea de lucrări similare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO