Eveniment

Contestaţiile amână construcţia pasajului de la Domneşti

La aproape jumătate de an de la desemnarea câştigătorului licitaţiei, compania de drumuri reia pro­cesul, în loc să înceapă lucrările.

La aproape jumătate de an de la desemnarea câştigătorului licitaţiei, compania de drumuri reia pro­cesul, în loc să înceapă lucrările.

Autor: Bogdan Alecu

01.04.2016, 00:07 1864
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a dispus reevaluarea ofertelor depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului de construire pentru pasajul de la intersecţia dintre Prelungirea Ghencea şi Centura Capitalei de la Domneşti, ceea ce înseamnă o nouă amâna­re pentru o lucrare esenţială pentru traficul bucureştean.

În urmă cu cinici luni, Compania Naţională de Dru­muri şi Autostrăzi comunicase numele constructorului pen­tru pasaj, dar niciun utilaj nu şi-a făcut apariţia de atunci pe şantier.

„Câştigătorul va fi desemnat după finalizarea pro­ce­sului de reevaluare a ofertelor de către comisia de eva­luare. Contractul de pro­iec­tare şi execuţie se va semna după transmi­te­rea comunicărilor pri­vind rezultatul procedurii de atribuire, către ofertanţii participanţi şi expirarea termenului prevăzut de lege pentru depunerea unor eventuale contes­taţii de către ofertanţi“, spun reprezentanţii com­pa­niei de drumuri.

Astfel, la aproape jumătate de an de la desemnarea câştigătorului licitaţiei, compania de drumuri reia pro­cesul, în loc să înceapă lucrările.

Până acum construcţia pasajului era programată a fi finalizată în 2018, având nevoie de doi ani pentru a construi sensul giratoriu suspendat. Contestaţiile vor amâna însă, cel mai probabil, termenul de finalizare a pasajului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO