Caută doar în titlu
Eveniment

Contestaţiile amână construcţia pasajului de la Domneşti

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a dispus reevaluarea ofertelor depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului de construire pentru pasajul de la intersecţia dintre Prelungirea Ghencea şi Centura Capitalei de la Domneşti, ceea ce înseamnă o nouă amâna­re pentru o lucrare esenţială pentru traficul bucureştean.

În urmă cu cinici luni, Compania Naţională de Dru­muri şi Autostrăzi comunicase numele constructorului pen­tru pasaj, dar niciun utilaj nu şi-a făcut apariţia de atunci pe şantier.

„Câştigătorul va fi desemnat după finalizarea pro­ce­sului de reevaluare a ofertelor de către comisia de eva­luare. Contractul de pro­iec­tare şi execuţie se va semna după transmi­te­rea comunicărilor pri­vind rezultatul procedurii de atribuire, către ofertanţii participanţi şi expirarea termenului prevăzut de lege pentru depunerea unor eventuale contes­taţii de către ofertanţi“, spun reprezentanţii com­pa­niei de drumuri.

Astfel, la aproape jumătate de an de la desemnarea câştigătorului licitaţiei, compania de drumuri reia pro­cesul, în loc să înceapă lucrările.

Până acum construcţia pasajului era programată a fi finalizată în 2018, având nevoie de doi ani pentru a construi sensul giratoriu suspendat. Contestaţiile vor amâna însă, cel mai probabil, termenul de finalizare a pasajului.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.