Eveniment

Constanţa: peste 3.000 de turişti străini cu nave de croazieră în acest an

Constanţa: peste 3.000 de turişti străini cu nave de...

Autor: Mediafax

16.12.2019, 00:00 89

21 de escale ale navelor de croazieră au fost înregistrate în acest an în terminalul de pasageri al Portului Constanţa, cele mai multe fluviale. Acestea au adus la Constanţa peste 3.000 de turişti străini.

Rezervările pentru anii viitori anunţă o relansare a turismului de croazieră. Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Administraţia Porturilor Maritime, în acest an în terminalul de pasageri al Portului Constanţa au fost înregistrate 21 de escale ale navelor de croazieră, cele mai multe fluviale. Acestea au adus la Constanţa peste 3.000 de turişti străini. În prezent, rezervările pentru anii viitori anunţă o relansare a turismului de croazieră în Portul Constanţa, nave maritime de pasageri cu capacitate mare anunţându-şi deja escale pentru următorii trei ani.

„Pentru 2020 Portul Constanţa are înregistrate la această oră 15 rezervări pentru nave de pasageri, dintre care 10 sunt maritime, cu capacităţi mari. (...) Pentru 2021 deja s-au înregistrat 9 rezervări de nave maritime de pasageri şi există tendinţa ca numărul acestora să crească. În acest moment s-a realizat o rezervare pentru anul 2022, pentru Crystal Symphony, navă maritimă cu o capacitate de 848 de pasageri”, arată Administraţia Porturilor Maritime.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO